Over ons

Wij zijn Lizette Bravenboer en Sharon Schenk. Beide wonen we in Breda. Lizette is moeder van twee stoere jongens en Sharon is moeder van twee knappe zoons en een dochter.

Sinds 2002 werken we samen op dezelfde multiculturele basisschool in Rotterdam. Eerst alleen als groepsleerkracht en later ook als gedragsspecialist en kindercoach. In de loop van de jaren hebben we vele cursussen en opleidingen gevolgd om de kinderen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Een paar van de gevolgde opleidingen/cursussen zijn; Sensorische Integratietherapie (prikkelverwerking), Van ADHD tot PDD-NOS ,opleiding Kindercoach, Ik leer leren, Taakspel, Straffen en belonen.

Het leukste aan ons werk vinden we het contact met de kinderen. In ons werk komen we kinderen tegen die faalangstig zijn, moeite hebben met plannen, een negatief zelfbeeld hebben of moeite hebben om te gaan met boosheid. We vinden het belangrijk dat kinderen de talenten die ze bezitten zien en kunnen ontwikkelen. Soms zijn er ook dingen die kinderen moeten leren en daar helpen we ze heel graag mee!